Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ontdek de geur van Armani Code voor dames en anderen

Armani ken je misschien wel van de stijlvolle, chique kleding die het merk creëert. Het is een toonaangevend modemerk die ook een eigen parfumlijn heeft. De parfums van Armani accentueren precies het luxueuze gevoel dat het merk je wilt geven met de elegante kleding die ze produceren. Een van de geuren uit de collectie van het modelabel is de Armani Code voor dames en anderen. De Armani Code Femme-parfum zit in een modern, sierlijk flesje met een mysterieuze uitstraling. Wil jij deze parfum aan jouw geurencollectie toevoegen? Lees meer over de geur of ontdek de geur in een van onze winkels.

Waar ruikt de Giorgio Armani Code Pour Femme-parfum naar?

De Armani Code For Women-parfum is een bloemig, oriëntaals parfum. De topnoten van de Armani Code-parfum zijn Italiaanse sinaasappel en jasmijn. De hartnoten bestaan uit een combinatie van jasmijn, gember en oranjebloesem. De basisnoten zijn vanille, honing en sandelhout. De parfum heeft dus een zoete, maar ook kruidige geur. Goed om te weten: de parfum is vrij van microplastic, siliconen, palmolie en parabenen. Daarnaast is de parfum geschikt voor de gevoelige huid. Om echt goed kennis te maken met de geur, is het belangrijk dat je de parfum gewoon even ruikt. Breng daarom een bezoek aan een Douglas-winkel bij jou in de buurt. Hier mag je kosteloos de Armani Code voor vrouwen en anderen ruiken. Zo kom je erachter of je de geur lekker vindt!

Tips om jouw Armani Code Femme-parfum de hele dag te ruiken

Wil jij jouw Armani Code Pour Femme-parfum de hele dag ruiken? Dat kan! De manier waarop je jouw parfum bewaart of opspuit heeft invloed op hoe lang jij de geur gedurende dag ruikt. Volg onze tips en geniet zo lang mogelijk van de heerlijke geur van Armani Code: Niet wrijven: wanneer je jouw parfum opspuit, zorg dan dat je de parfum daarna niet uitwrijft. Door de wrijving wordt de parfum warm, waardoor de topnoten van je parfum verdampen. Hierdoor gaat de geur sneller verloren. Warme plekken: anders dan de warmte die loskomt door wrijving, werkt het goed om parfum op warme plekken op je lichaam te spuiten. Plekken zoals je polsen, achter je oren of tussen je borsten. Goed bewaren: bewaar jouw parfum op donkere plekken, zoals in een badkamerkastje. Door zonlicht breken parfummoleculen namelijk af en neemt de sterkte van de geur af. Eau de parfum: de geurnoten van een eau de parfum zijn sterker dan in een eau de toilette. Wil je een parfum hebben die je goed blijft ruiken? Ga dan bijvoorbeeld voor de Armani Code Femme eau de parfum. Spuit je graag veel van het parfum op je lichaam? Er zijn verschillende groottes Armani Code For Women-flesjes: 30ml, 50ml en 75ml. Wanneer je geen genoeg kan krijgen van jouw favoriete geur, dan raden we het 75ml-flesje aan.

De Armani Code Femme-geur kopen bij DOUGLAS

Vind jij het tijd om de Armani Code Femme-parfum toe te voegen aan jouw geurencollectie? Bestel de parfum dan snel in onze webshop en ontvang hem al binnen 24 uur. Daarnaast, bij het plaatsen van een online bestelling, mag je gratis twee samples en een wenskaart toevoegen. De wenskaart is vooral leuk als je iemand de parfum cadeau wilt geven. Wanneer je de parfum cadeau wilt doen, kun je ook langskomen bij ons in de winkel. Dan pakken wij het geschenk netjes voor je in. Wil jij sparen voor leuke kortingen? Schaf een Douglas Beauty Card aan! Met deze kaart spaar je bij iedere aankoop voor punten en deze kun je inwisselen. Daarnaast ontvang je als member persoonlijk beauty advies én krijg je een verrassing op je verjaardag. Dit maakt winkelen voor beauty producten nog leuker!?