Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Een knallende look met MAC-oogschaduw

Iedere make-upliefhebber heeft wel een product van MAC thuis liggen. En dat is niet voor niets. De kwaliteit is onwijs goed en het assortiment is enorm uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een foundation, lipstick of mascara: hier vind je tal van verschillende kleuren, substanties en formaten. Wil je écht uitpakken? Maak je look dan compleet met MAC-oogschaduw. Kies bijvoorbeeld voor zachte aardetinten of ga all out met de felste paletten. Ontdek alle MAC-oogschaduw bij Douglas en verwen jezelf met iets moois!

Kies jouw favoriete MAC-oogschaduwpalette

Als je nog niet zo veel make-up in huis hebt, is het handig om een MAC-oogschaduwpalette aan te schaffen. Hier zitten meerdere kleuren in die elkaar complementeren; zo kun je meteen een volledige look creëren. Weet je niet goed wat je moet kiezen? Laat ons je helpen! Ga bijvoorbeeld voor een tint die contrasteert met je ogen. Zo vallen ze écht op.

Welke oogschaduwkleur past bij jouw ogen?

Paarse of blauwe MAC-oogschaduw staat mooi bij bruine ogen; Roodbruine kleuren passen weer goed bij blauwe ogen; En een oranje MAC-eyeshadowpalette gaat goed samen met groene ogen.

Onthoud wel dat dit slechts richtlijnen zijn. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij een MAC-oogschaduwkleur kiest waar jij je zelfverzekerd mee voelt!

MAC-palette kopen bij Douglas

Of je nu houdt van MAC-glitteroogschaduw of liever neutralere tinten draagt, in onze online shop kun jij je hart ophalen. Speur door het assortiment en kies de producten die bij jou passen. Wil je ze liever in het echt bekijken? Kom langs in een van onze filialen! Loop naar de MAC-stand en probeer verschillende MAC-palettes uit. Laat je eventueel nog adviseren door onze professionals. Zo weet je zeker dat je met iets moois naar huis gaat. Dat is pas écht genieten.